Bemutatkozás

A PARIPA Alumni a PARIPA Program végzett hallgatói és külsős-pártoló tagok közössége.


A PARIPA Alumni élethosszig tartó kapcsolatot teremt a PARIPA programban végzett hallgatók között a diploma megszerzése után. Sőt elősegíti és ápolja az akadémiai területtel való együttműködéseket. A közösséget végzett diákok szervezik, akik így hitelesen váltják valóra saját céljaikat és előrelátóan építik a jövőjüket a PARIPA program befejezése után.

A PARIPA Alumni célja, hogy eseményeken, programokon, illetve találkozókon keresztül építsük a közösségünket, a későbbiekben pedig kapcsolatot teremtsünk más szakterületekkel. Ilyen programok voltak a Vita Estek az érvelési képességeink fejlesztésére, az ÖNKÉP kör az önbecsülésünk kiépítésére és jópár szabadidős, barátkozós események, mint a társasjáték estek, közös sportolások, grill partik, és bortúra.

A közösség kiemelten fontosnak tartja a viszonzást, így az Alumni tagjai kitartóan látogatják a PARIPA Program egymást követő évfolyamait, hogy támogassák és ösztönözzék az utánuk jövő hallgatókat a minél jobb teljesítmény elérésére.

A PARIPA Alumni közössége 2018-ban indult, jelenleg 50 főből áll. A társaság tagjainak eltökéltségét az Együtt, az Aktívan, és a Kitartóan szellemiség jellemzi.

PARIPÁRA FEL!